Ebeltoft Park B&B

Pensionat ved strand og by

Book et kortere eller længerevarende ophold hos os

Uanset om du har brug for overnatning en enkelt dag, eller om du ønsker et længerevarende ophold, er vores pensionat, Ebeltoft Park B&B, et oplagt valg. Her finder du en ældre bed and breakfast, der er hyggeligt indrettet med 56 værelser til rådighed.

Vi tilbyder både overnatningsmuligheder i forbindelse med fester og firmaarrangementer, weekendophold og længerevarende ophold. Derfor kommer vores gæster ofte både fra Djursland og resten af Midtjylland samt resten af landet.

Overnat i fantastiske omgivelser på vores pensionat

På vores pensionat kan du overnatte i fantastiske omgivelser på et skønt værelse, hvor du har dit eget bad, toilet og tv samt selvfølgelig gratis Wi-Fi. Vi har også et begrænset antal værelser med henholdsvis balkon eller terrasse, som du har mulighed for at leje, hvis du ønsker det.

Et ophold hos os er inklusive morgenmad, som du for eksempel kan nyde, efter du har været forbi stranden, som ligger lige ved pensionatet, for at starte dagen ud med en svømmetur.

Der er også meget andet at både se og lave i området. Du kan for eksempel besøge Ree Park, Djurs Sommerland eller Fregatten Jylland, eller du kan tage en slentretur igennem Ebeltoft, hvor du kan se nærmere på de mere end 500 år gamle bygninger. Der er også adskillige golfbaner i nærheden, hvilket gør vores pensionat oplagt til et golfophold.​

Vores priser pr. døgn

Vi tilbyder en billig pris pr. døgn for overnatning på vores pensionat fra kun 595 kr. Denne pris er for et enkeltværelse, men du kan også opgradere til et budget dobbeltværelse eller et standard dobbeltværelse til henholdsvis 795 kr. og 995 kr. 

Herudover har vi også en suite med opholdsstue, sofaarrangement og 50” fladskærm, som kan lejes for 1195 kr. pr. døgn.

Du kan finde en oversigt over alle vores priser her.

Kontakt os for bestilling eller book online

Vi hjælper dig gerne med at sammensætte det helt perfekte ophold på vores pensionat. Du skal bare kontakte os for en snak omkring dine ønsker og behov. Du kan også selv booke dit ophold online, hvis du foretrækker det.​

Ebeltoft Park B&B

Vibæk Strandvej 4, 8400 Ebeltoft

Klik her for rutevejledning

CVR: 39410184

Kontakt

Telefon: 86 34 32 22

E-mail: mail@ebeltoftparkbb.dk

Receptionens telefontid: 8-18

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag: 08.00 - 16.00

Søndag: 08.00 - 15.00