Ebeltoft Park B&B

Mountainbike

Ebeltoft har nogle fantastiske omgivelser til at køre Mountainbike. Udover et af Danmarks bedste singletracks (13 km) med tekniske udfordringer har vi Mols Bjerge Naturpark, hvor du oplever noget af de mest kuperede terræn vi har i Danmark. Men med flotte udsigter undervejs til de flotte "bjerge" og over Ebeltoft Vig samt til sidst Århus bugten, så glemmer man næsten hvor hårdt det er. Det minder mest af alt om en af de flotte etaper under Touren. I nabobyen Grenaa har vi også et andet top singletrack på 24 km.

Hvis man er til hurtige Jernbanestier så ligger der en 20 meter fra Hotellet (den starter her) og den er 8 km lang og ender i Gravlev, hvor man kan løsne benene op med dagens sidste tur.

Ebeltoft Park B&B ligger lige midt i det hele. Få minutters kørsel til Single track, skoven i baghaven og få kilometer til Mols Bjerge, har vi en perfekt beliggenhed.​

Derudover har vi et perfekt rum hvor du kan opbevare din cykel. Vi har også en arbejdsstand hvor du kan hænge din cykel mens du skruer på den. Rummet er ligeledes udstyret med TV og dart samt et afslapningsområde. Rummet er naturligvis aflåst om natten ligesom der er overvågning opsat i området indenfor og udenfor.

Kontakt os så vi kan sammensætte en pakke der matcher dine ønsker eller hvis i er en større gruppe.

Mere info om sporet her:

På mountainbike i Sdr. Plantage, Ebeltof​

Ebeltoft Park B&B

Vibæk Strandvej 4, 8400 Ebeltoft

Klik her for rutevejledning

CVR: 39410184

Kontakt

Telefon: 86 34 32 22

E-mail: mail@ebeltoftparkbb.dk

Receptionens telefontid: 8-18

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag: 08.00 - 16.00

Søndag: 08.00 - 15.00