Ebeltoft Park B&B

​Weekendophold i smukke omgivelser

Tag på weekendtur væk fra hverdagens stress og jag

Uanset om du drømmer om at tage på en romantisk weekend for to eller et golfophold, så skræddersyr vi hos Ebeltoft Park B&B et weekendophold lige efter dine ønsker. Vores bed and breakfast er smukt og hyggeligt indrettet og er beliggende lige ved stranden i Ebeltoft.

Hvis du trænger til et afbræk fra hverdagens stress og jag, så kan du med fordel tage på miniferie her hos os. Med en beliggenhed nær smukke golfbaner, Fregatten Jylland, Ree Park, Djurs Sommerland og Mols Bjerge er der noget for enhver smag, og der er rig mulighed for at gå på opdagelse i Djursland eller det øvrige Midtjylland.

Vi sammensætter et perfekt weekendophold til dig

Vi tilbyder både ophold i hverdagene samt klassiske weekendophold fra 2-5 sammensatte dage, og alle overnatningerne er inklusiv en dejlig morgenmad. Derudover finder du gratis Wi-Fi og fri parkering lige ved døren.

Vores vigtigste mission er at sammensætte et weekendophold, som passer perfekt til dine ønsker og behov. Derfor gør vi altid vores bedste for at imødekomme disse. Det gælder, uanset om du ønsker et romantisk ophold for 2, eller om du skal på golfweekend alene eller sammen med vennerne.

Hos os kan du altid forvente, at kvalitet, pris og produkt hænger sammen.​

Vores priser på en forlænget weekend

Vi tilbyder et attraktivt forlænget weekend-tilbud med en overnatning til en billig pris for kun 595 kr. for et enkeltværelse inkl. morgenmad pr. døgn. Ønsker du et dobbeltværelse, kan du enten vælge mellem vores budget dobbeltværelse inkl. morgenmad til kun 795 kr. pr. døgn eller vores standard dobbeltværelse inkl. morgenmad for 995 kr. pr. døgn. 

Vi har også en suite med opholdsstue, 50” fladskærm og sofaarrangement til kun 1.195 kr. pr. døgn.

Find flere informationer om vores priser her.

Kontakt os for at høre mere eller for at få sammensat et ophold

Skal vi sammensætte det ideelle ophold til dig, eller kunne du tænke dig at høre mere, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Har du svært ved at komme igennem på telefonen, kan du med fordel sende os en e-mail i stedet.​

Ebeltoft Park B&B

Vibæk Strandvej 4, 8400 Ebeltoft

Klik her for rutevejledning

CVR: 39410184

Kontakt

Telefon: 86 34 32 22

E-mail: mail@ebeltoftparkbb.dk

Receptionens telefontid: 8-18

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag: 08.00 - 16.00

Søndag: 08.00 - 15.00